Rozete

Rozete
Rosettes ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 201 calorii. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Această rețetă este plăcută de 417 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată semidulce, sare, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Rozete, Rozete De Cartofi, și Rozete De Bezea Masticabile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu adânc, bateți zahărul granulat, sarea și ouăle cu mixerul electric la viteză medie. Bateți în 2 linguri ulei, apa și făina până se omogenizează. În cratița de 3 litri, încălziți uleiul (2 până la 3 inci) la 204°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Căldură rozetă de fier prin plasarea în ulei fierbinte 1 minut. Atingeți excesul de ulei din fier pe prosoape de hârtie. Scufundați fierul fierbinte în aluat doar până la marginea superioară (nu treceți deasupra). Se prăjește aproximativ 30 de secunde sau până se rumenesc. Scoateți imediat rozeta; inversați pe prosoape de hârtie pentru a se răci. (Dacă rozeta nu este crocantă, aluatul este prea gros; amestecați o cantitate mică de apă sau lapte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
LapteLapte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Încălziți fierul în ulei fierbinte și atingeți prosoape de hârtie înainte de a face fiecare rozetă. (Dacă fierul nu este suficient de fierbinte, aluatul nu se va lipi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Presărați cu zahăr pudră chiar înainte de servire sau stropiți cu glazură de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
Zahăr PudrăZahăr Pudră
5
Pentru a face glazură de ciocolată, într-o ceașcă de măsurare cu microunde de 2 cani, puneți chipsuri de ciocolată, unt și sirop de porumb. Cuptorul cu microunde neacoperit pe mediu 1 până la 2 minute sau până când ciocolata poate fi agitată netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
Sirop De PorumbSirop De Porumb
CiocolataCiocolata
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
6
Stropiți glazura peste rozete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista