Roz Deviled Ouă
Reteta Roz Ouă Deviled este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, primal, FODMAP prietenos și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 100 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Dacă aveți icre de cod, ouă, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Parsi Deviled Eggs – ouăle deviled inspirate din India au cilantro, suc de lămâie și miere în ele pentru a le face delicioase, Ouă Benedict Ouă Deviled, și Ouă verzi și șuncă: ouă Deviled.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înfășurați icrele de cod cu folie de aluminiu ușor unsă.
Coaceți timp de 20 de minute.
Puneți ouăle într-o cratiță și adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi ouăle. Aduceți-l la fiert, acoperiți și apoi îndepărtați-l de pe foc. Puneți deoparte timp de 12 minute.
Scurgeți și turnați apă rece peste ouă pentru a le răci.
Îndepărtați cojile de ouă și feliați ouăle pe jumătate pe lungime.
Puneți gălbenușurile într-un bol de amestecare și amestecați cu icre de cod fierte și unt. Condimentează după gust cu sare. Puneți amestecul de gălbenuș pe jumătățile de albus de ou.
Presărați pătrunjel tocat deasupra și serviți.