Rotițe de foietaj umplute cu roșii uscate la soare și Pesto

Rotițe de foietaj umplute cu roșii uscate la soare și Pesto
Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate și lacto ovo vegetarian rețete pentru repertoriul dvs., rotițe de foietaj umplute cu roșii uscate la soare și Pesto ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 18. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, ou, pesto și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o crustă destul de ieftină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cremă de brânză cu roșii uscate la soare și produse de patiserie Pesto, Roșii Uscate La Soare Pinwheels, și Rotițe Pesto cu Pesto de roșii uscate la soare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Scurgeți roșiile uscate la soare într-o sită peste o tigaie mică, lăsând uleiul să se adune în tigaie. Tăiați aproximativ roșiile și rezervați-le într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați usturoiul și gătiți până se rumenesc, aproximativ 30 de secunde, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați cimbru și lăsați-l să crape în ulei timp de aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
7
Se adaugă oțetul balsamic și se condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8
Se toarnă uleiul cald peste roșiile rezervate. Se amestecă pentru a combina bine ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
9
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Așezați 1 foaie de puf pastos pe fiecare foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
11
Tăiați fiecare foaie de foietaj în 9 pătrate individuale, fiecare de aproximativ 3 pe 3 inci. Pentru fiecare pătrat, utilizați un cuțit de tăiat pentru a tăia din fiecare colț spre centru, oprindu-vă la 1 inch de centru. Veți avea un cerc de 1 inch în centrul fiecărui pătrat și toate colțurile vor fi tăiate în jumătate. Lingurați aproximativ 1 linguriță de pesto în centrul fiecărui pătrat și întindeți-l într-un cerc de 1 inch. Pentru fiecare pătrat, ridicați o jumătate de colț și pliați-l spre centrul pătratului, împingând ușor punctul în pesto. Continuând în jurul pătratului, pliați încă 3 jumătăți de colț spre centrul pătratului și apăsați ușor toate cele 4 vârfuri împreună pentru a forma o formă de roată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
12
Scurgând cea mai mare parte a uleiului, așezați aproximativ 1 linguriță de roșii acolo unde se întâlnesc vârfurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
13
Ungeți aluatul cu oul bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
14
Coaceți la 350 de grade F până când aluatul se rumeneste, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
15
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții18
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista