Rotițe de foietaj umplute cu roșii uscate la soare și Pesto

Dacă doriți să adăugați mai multe fără lactate și lacto ovo vegetarian rețete pentru repertoriul dvs., rotițe de foietaj umplute cu roșii uscate la soare și Pesto ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 18. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, ou, pesto și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o crustă destul de ieftină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cremă de brânză cu roșii uscate la soare și produse de patiserie Pesto, Roșii Uscate La Soare Pinwheels, și Rotițe Pesto cu Pesto de roșii uscate la soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Scurgeți roșiile uscate la soare într-o sită peste o tigaie mică, lăsând uleiul să se adune în tigaie. Tăiați aproximativ roșiile și rezervați-le într-un castron mic.
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul și gătiți până se rumenesc, aproximativ 30 de secunde, amestecând ocazional.
Adăugați cimbru și lăsați-l să crape în ulei timp de aproximativ 10 secunde.
Se adaugă oțetul balsamic și se condimentează, după gust, cu sare și piper.
Se toarnă uleiul cald peste roșiile rezervate. Se amestecă pentru a combina bine ingredientele.
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Așezați 1 foaie de puf pastos pe fiecare foaie de copt.
Tăiați fiecare foaie de foietaj în 9 pătrate individuale, fiecare de aproximativ 3 pe 3 inci. Pentru fiecare pătrat, utilizați un cuțit de tăiat pentru a tăia din fiecare colț spre centru, oprindu-vă la 1 inch de centru. Veți avea un cerc de 1 inch în centrul fiecărui pătrat și toate colțurile vor fi tăiate în jumătate. Lingurați aproximativ 1 linguriță de pesto în centrul fiecărui pătrat și întindeți-l într-un cerc de 1 inch. Pentru fiecare pătrat, ridicați o jumătate de colț și pliați-l spre centrul pătratului, împingând ușor punctul în pesto. Continuând în jurul pătratului, pliați încă 3 jumătăți de colț spre centrul pătratului și apăsați ușor toate cele 4 vârfuri împreună pentru a forma o formă de roată.
Scurgând cea mai mare parte a uleiului, așezați aproximativ 1 linguriță de roșii acolo unde se întâlnesc vârfurile.
Ungeți aluatul cu oul bătut.
Coaceți la 350 de grade F până când aluatul se rumeneste, aproximativ 20 de minute.