Rotini cu fasole albă și Escarole
Rotini cu fasole albă și Escarole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 403 calorii. Un amestec de căței de usturoi, rotini, escarole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Rotini cu Escarole, fasole albă și Prosciutto, Cârnați cu Escarole și fasole albă, și Escarole cu slănină și fasole albă.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; scurgere.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie și rotiți pentru a acoperi.
Adăugați usturoiul și ardeiul roșu; gatiti 45 de secunde sau pana cand usturoiul incepe sa se rumeneasca, amestecand continuu.
Adăugați escarole; gatiti 1 minut sau pana cand escarole incepe sa se ofileasca.
Adăugați bulion; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; gătiți timp de 5 minute sau până când escarola este fragedă și lichidul aproape se evaporă. Se amestecă pastele, fasolea și sarea. Se acoperă cu brânză.
Meci de vin: cu fasole pământească, verdeață amară și brânză parmezană ascuțită, acest fel de mâncare are nevoie de o doză de fructe pentru a-l aduce la viață. Încercați un Pinot grigio cu arome de pepene galben și citrice, cum ar fi Lungarotti Torre di Giano 2010 (15 USD). -- Jeffery Lindenmuth