Roti Mauritian Cu Sos De Pește Ala Denise

Roti Mauritian Cu Sos De Pește Ala Denise
Reteta Mauritian Roti cu sos de pește Ala Denise este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un spectaculos vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție conține 1238 calorii, 38g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 1. Pentru $3.65 pe portie, această rețetă acoperă 59% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Recipezaar. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, sare, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Quiche a la Denise, Featured Foodie Vineri: Cina Cu Denise, și Roti Jala & Kuah Kacang Ayam (crep de plasă cu pui de sos Satay).

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina, sarea, untul/margarina și se adaugă apa fierbinte până când aluatul se îndepărtează de lingură.Nu faceți aluatul prea uscat sau prea umed.Secretul bunului roti este să faci aluatul corect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
RotiRoti
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Rulați aluatul în bucăți de dimensiuni aproximativ creponate și periați cu ulei.Îndoiți roti în "pachete" pătrate mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
RotiRoti
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Ungeți din nou" pachetele " cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Rulați roti din nou în bucăți de mărime creponată.Ungeți ambele părți ale roti și prăjiți (nu prăjiți adânc) într-o tigaie până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
RotiRoti
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Așezați într-un castron și repetați procesul de mai sus cu celelalte"pachete" și așezați vasul deoparte.Sos de pește: prăjiți ceapa și usturoiul până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați roșiile și sucul lor și cutia de macrou și este suc.Se fierbe la foc mic până se gătește după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
7
Serviți roti plat pe o farfurie și apoi întindeți sosul de pește în mijlocul roti.Persoana își rostogolește apoi propriile roti și se bucură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
RotiRoti

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Trupa de cadre de pietre Gruner Veltliner cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Cadru bandă de pietre Gruner Veltliner
Cadru bandă de pietre Gruner Veltliner
Aromatic, acest vin conduce cu o margine de citrice sărată, cu tonuri de pământ, care au indicii exotice de condimente din Africa de Nord. De acolo există o adâncime de iasomie și fructe tropicale frumoase conduse de citrice, care amintesc de stoarcerea unei pene de var peste fructul unei Papaya tăiate pe jumătate. Nu poți ascunde componenta de grapefruit copt atât de prezentă pe care o numim adesea Squirt...infamul sifon de grapefruit. Acesta este un vin super interesant. Are un echilibru armonios de maturitate, dar o tonă de vervă și energie pe palat. O bază de citrice sărate, ghimbir și piper alb se amestecă cu grapefruit, care toate duc la un finisaj savuros, plin de mineralitate. Acest vin atinge ambele părți ale spectrului gr Pecullner, luminos, proaspăt și vibrant, împreună cu textura și o plinătate care prezintă ceea ce face vinurile albe din Valea Edna unice.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții1
Scor De Sănătate75
Revista