Rosemary Hollandaise
Rosemary Hollandaise ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de sos. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 281 calorii. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, gălbenușuri de ou, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sparanghel Hollandaise, Avocado Hollandaise, și Foarte Simplu De Manevrat Hollandaise.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente în partea de sus a unui cazan dublu. Gatiti la foc mediu-mare pana se reduce la 2 linguri; adăugați 1/2 cană de apă fierbinte.
Bateți gălbenușurile de ou.
Adăugați aproximativ o treime din unt în amestecul de ouă; gatiti peste apa fierbinte, nu clocotita, batand constant, pana se topeste untul.
Adăugați încă o treime din unt, amestecând constant. Pe măsură ce sosul se îngroașă, amestecați untul rămas. Gatiti pana cand temperatura ajunge la 160, amestecand constant. Se amestecă rozmarinul.
Scoateți sosul din cazan dublu; serviți imediat.