Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați curcanul cu rozmarin Citrus Miso-frecat. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 105 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ceapă, apă, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Citrus-Rozmarin Frecat Curcan, Miso-curcan frecat cu sos de curcan, și Unt de rozmarin-curcan frecat cu sos de Porcini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulsează aproximativ 1/4 din inele de ceapă, plus rozmarin și usturoi într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Adăugați piper negru, condimente pentru păsări de curte și pastă miso și pur și pur până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Păsări De Curte
Piper Negru
Miso
3
Adăugați unt și pur și simplu-amestecul va apărea coagulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
4
Puneți raftul cuptorului în poziția cea mai de jos și preîncălziți la 350 km F. Clătiți curcanul în interior și în exterior, apoi uscați-l. Lucrând de la capătul cavității mari, rulați ușor degetele între piele și carnea de sân pentru a slăbi pielea, având grijă să nu rupeți pielea. Împingeți untul miso sub piele, inclusiv coapsele și betisoarele, și masați din exterior pentru a se răspândi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Unt
Ardei Arbol
Toată Turcia
Carne
Miso
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Așezați o felie de lămâie în interiorul unui inel de ardei și glisați sub piele, poziționându-vă uniform peste piept și tobe. Repetați cu feliile de piper și lămâie rămase până când rezultă un model plăcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Piper
Lămâie
6
Se presară cavitatea cu sare condimentată. Umpleți cavitatea cu sferturi de lămâie și portocale, stoarcerea sucului în cavitate pe măsură ce mergeți și pliați pielea gâtului și clapeta în cavitate. Legați betisoarele împreună cu șnurul de bucătărie și puneți aripile sub corp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Condimentată
Copane De Pui
Portocaliu
Suc
Lămâie
Aripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
7
Frecați curcanul cu 2 linguri de ulei. Se agită 1 lingură de făină în punga de prăjire a cuptorului, stratul inferior al pungii cu felii de ceapă și țelină și se pune punga în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Toată Turcia
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Zahăr Roșu Grosier
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor
8
Așezați curcanul deasupra cepei și țelinei în pungă și închideți punga cu cravată inclusă în cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Ceapă
Toată Turcia
9
Tăiați șase fante de 1/2 inch în partea superioară a sacului, conform instrucțiunilor. Prăjiți conform instrucțiunilor pachetului, aproximativ 2 1/2 până la 3 ore sau până când apare cronometrul.
Echipamente pe care le vei folosi
Bucătărie Timer
10
Scoateți din cuptor și lăsați să stea în pungă timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Scoateți curcanul din pungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
12
Strecurați sucurile de tigaie într-o cratiță de 3 litri și îndepărtați excesul de grăsime, dacă doriți.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
13
Adăugați 4 căni de curcan la sucurile de tigaie și aduceți la fierbere. În timp ce stocul ajunge la fierbere, amestecați împreună apă și amidon de porumb. Se toarnă încet amestecul de amidon de porumb în stocul de fierbere, amestecând continuu. Gatiti timp de 5 pana la 6 minute sau pana cand sosul este ingrosat si limpede. Se amestecă orice suc de curcan acumulat pe platou și se condimentează sosul cu sare și piper.