Ron ' s Holiday Spice Cookies
Ron ' s Holiday Spice Cookies este un vegetarian desert. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 36 de porții cu 98 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Dacă aveți cardamom măcinat, cuișoare măcinate, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Lebkuchen De Vacanță (Cookie-Uri De Condimente Germane), Ginger Spice Melasă Cookie-Uri {Vacanță Mănâncă}, și Clătite De Condimente De Vacanță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați untul și zahărul brun în vasul unui mixer de suport prevăzut cu un accesoriu pentru palete. Bateți la viteză medie până la lumină și pufos, 4 până la 5 minute.
Într-un castron separat, amestecați împreună făina, scorțișoara, ghimbirul, bicarbonatul de sodiu, cuișoarele, cardamomul și sarea pentru a combina.
Adăugați melasa, oul și vanilia în amestecul de unt cremă și bateți la viteză mică/medie până se omogenizează și se combină.
La viteză mică, adăugați amestecul de făină în câteva adăugiri. Aluatul va fi moale și puțin lipicios.
La frigider într-un bol acoperit timp de cel puțin două ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați trei foi de copt cu hârtie pergament sau folosiți foi de copt antiaderente.
Folosiți un scooper de înghețată sau o lingură ușor îngrămădită pentru a porționa aluatul.
Rotiți fiecare prăjitură într-o bilă de 1 inch între mâini, apoi rulați ușor în zahărul granulat alb și așezați pe foile de copt pregătite. Asigurați-vă că lăsați suficient spațiu între bile, deoarece acestea se vor aplatiza până la dublul dimensiunii lor.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute. Bilele de aluat s-ar aplatiza și ar dezvolta o crustă încrețită, dar vor fi totuși flexibile. Scoateți ușor în raft pentru a se răci complet. A se păstra într-un recipient etanș până la 3 zile.