Romano Crusted Tilapia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 3,93 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 49G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 681 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, file de tilapia, o lingură de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce e bine. Încercați Pâine prăjită franceză cu crustă Romano savuroasă cu unt de busuioc de roșii Cherry, Tilapia Cu Crustă, și Tilapia Cu Crustă De Tortilla pentru rețete similare.
Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.