Rollatini De Vinete Classico
Rollatini de vinete Classico ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 295 calorii, 22g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.99 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de brânză ricotta parțial degresată, vinete, brânză mozzarella parțial degresată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 58 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce este destul de bun. Încercați Vinete Rollatini, Vinete Rollatini, și Vinete Rollatini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați vârfurile și fundul din vinete.
Tăiați fiecare în 6 felii longitudinale, cu grosimea de aproximativ 1/2 inch.
Întindeți feliile pe 2 foi mari de prăjituri căptușite cu prosoape de hârtie.
Presărați felii cu 1/4 linguriță de sare, apoi întoarceți feliile și presărați cu 1/4 linguriță de sare rămasă.
Lăsați să stea 15 minute, răsturnând feliile la jumătate.
Încălziți grătarul sau tigaia la grătar la foc mediu-mare. Clătiți rapid feliile de vinete sub apă curgătoare; se usuca. Pulverizați ambele părți cu spray de gătit antiaderent. Feliile de grătar până se înmoaie și se marchează frumos, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Întoarceți felii (nu se suprapun) pe foi mari de cookie-uri (fără prosoape de hârtie).
Încălziți cuptorul la 350 de grade F și acoperiți un vas de copt de 13x9x2 inci cu spray de gătit antiaderent. Într-un castron mic, amestecați împreună 3/4 cană de mozzarella, ricotta, gălbenușul de ou, condimentul Italian și piperul. Se amestecă până se combină bine.
Împărțiți bucățile de ardei roșu uniform între feliile de vinete, așezându-le pe capătul mai larg al fiecărei felii. Topiți fiecare ardei cu o lingură plină de umplutură de brânză.
Așezați 1/2 cană din sosul de Paste cu brânză Classico XV four pe fundul vasului preparat.
Rotiți felii de vinete, începând de la capătul larg și închizând umplutura.
Se pune în farfurie. Top cu restul de 1 cana Classico sos de Paste Patru Brânză, restul de 3/4 cana mozzarella și parmezan ras.
Coaceți la 350 de grade F timp de 25 de minute.
Scoateți la grătar și răciți cel puțin 10 minute înainte de servire.