Rola Greacă

Rola Greacă
Rețeta greacă este gata în aproximativ 1 oră și 40 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 23 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 20. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți nori, sos de soia, măsline kalamatan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gogoși Cu Scorțișoară De Iaurt Grecesc, Cinnamon Roll Pâine Prăjită Franceză Roll Up-Uri, și Rulou de ou Stir-Fry (rulou de ou akan într-un bol).

Instrucțiuni

1
Așezați 1 foaie de nori pe lungime pe un covor de bambus, cu fața strălucitoare în jos. Poziționați foaia la aproximativ 1 inch de partea covorașului cel mai apropiat de dvs. Udați-vă mâinile în apă rece și luați o mână de orez sushi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez SushiOrez Sushi
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
NoriNori
2
Așezați orezul în centrul nori și folosiți degetele pentru a răspândi orezul uniform peste el. Apoi așezați ardeii roșii prăjiți, măslinele, feta și castravetele orizontal peste rulou. Folosiți covorașul pentru a înfășura sushi-ul, ciupind și strângând covorașul pentru a-l modela într-o formă rotundă de trabuc. Feliați în rulouri groase de 1 inch cu un cuțit ascuțit. Întoarceți rulourile pe părțile laterale, astfel încât orezul să fie orientat în sus și serviți cu ghimbirul murat, wasabi și sosul de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Ghimbir MuratGhimbir Murat
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
WasabiWasabi
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
NoriNori
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
3 căni de apă
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
1 linguriță sare
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
1 cană orez sushi cu cereale scurte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez SushiOrez Sushi
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
6
1/4 cană oțet de vin de orez
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
7
Puneți apa și sarea într-o cratiță de dimensiuni medii și acoperiți-o cu un capac bine fixat. Aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Adăugați orez, reveniți la fierbere la foc mediu, apoi reduceți focul la minim și fierbeți. Odată ce apa s-a evaporat din orez, scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă oțetul de orez și se lasă să se răcească înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista