Rola Greacă
Rețeta greacă este gata în aproximativ 1 oră și 40 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, FODMAP prietenos și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 23 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 20. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți nori, sos de soia, măsline kalamatan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Gogoși Cu Scorțișoară De Iaurt Grecesc, Cinnamon Roll Pâine Prăjită Franceză Roll Up-Uri, și Rulou de ou Stir-Fry (rulou de ou akan într-un bol).
Instrucțiuni
Așezați 1 foaie de nori pe lungime pe un covor de bambus, cu fața strălucitoare în jos. Poziționați foaia la aproximativ 1 inch de partea covorașului cel mai apropiat de dvs. Udați-vă mâinile în apă rece și luați o mână de orez sushi.
Așezați orezul în centrul nori și folosiți degetele pentru a răspândi orezul uniform peste el. Apoi așezați ardeii roșii prăjiți, măslinele, feta și castravetele orizontal peste rulou. Folosiți covorașul pentru a înfășura sushi-ul, ciupind și strângând covorașul pentru a-l modela într-o formă rotundă de trabuc. Feliați în rulouri groase de 1 inch cu un cuțit ascuțit. Întoarceți rulourile pe părțile laterale, astfel încât orezul să fie orientat în sus și serviți cu ghimbirul murat, wasabi și sosul de soia.
1 cană orez sushi cu cereale scurte
1/4 cană oțet de vin de orez
Puneți apa și sarea într-o cratiță de dimensiuni medii și acoperiți-o cu un capac bine fixat. Aduceți apa la fierbere.
Adăugați orez, reveniți la fierbere la foc mediu, apoi reduceți focul la minim și fierbeți. Odată ce apa s-a evaporat din orez, scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă oțetul de orez și se lasă să se răcească înainte de utilizare.