Rola De Tort Cu Banane Cu Caramel

Rola De Tort Cu Banane Cu Caramel
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 282 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 60 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, bicarbonat de sodiu, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Rulou de tort cu banane cu umplutură de brânză cremă de Caramel, Tort De Cafea Caramel Apple Cinnamon Roll, și Tort Cu Foaie De Pâine Cu Banane Cu Scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați albușurile de ou într-un castron mare; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Aliniați un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tava de copt cu hârtie cerată; ungeți hârtia și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-un castron mare, bateți ouăle de ou la viteză mare timp de 5 minute sau până când sunt groase și de culoare lămâie. Bateți treptat în 1/2 cană de zahăr. Se amestecă vanilia. Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu, sarea si praful de copt impreuna de doua ori; adăugați treptat la amestecul de ouă și amestecați bine (aluatul va fi foarte gros). Se amestecă banana și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
(carton Bloc)(carton Bloc)
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-un castron mare cu bătăi curate, bateți albușurile la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahărul rămas, câte 1 lingură, la înălțime până se formează vârfuri rigide. Îndoiți treptat în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Răspândiți uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se coace la 375 la 12-15 minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Se răcește timp de 5 minute. Inversați pe un prosop de bucătărie praf cu zahăr de cofetari. Îndepărtați ușor hârtia cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Rulați tortul în stilul de jeleu de prosop, începând cu o latură scurtă. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
7
Pentru umplere, într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul brun până se omogenizează. Bateți în vanilie; pliați în topping bătut. Desfaceți tortul; întindeți umplutura peste tort până la 1/2 in. de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
UmărUmăr
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Rulați din nou; așezați cusătura cu fața în jos pe un platou de servire. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Chiar înainte de servire, presărați zahărul cofetarilor și stropiți cu topping de caramel. Puneți la frigider resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Piersici FeliatePiersici Feliate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista