Rola De Tort Cu Banane Cu Caramel

Rola De Tort Cu Banane Cu Caramel
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 282 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 60 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, bicarbonat de sodiu, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Rulou de tort cu banane cu umplutură de brânză cremă de Caramel, Tort De Cafea Caramel Apple Cinnamon Roll, și Tort Cu Foaie De Pâine Cu Banane Cu Scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați albușurile de ou într-un castron mare; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Aliniați un 15-in uns. x 10-in. x 1-în. tava de copt cu hârtie cerată; ungeți hârtia și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Într-un castron mare, bateți ouăle de ou la viteză mare timp de 5 minute sau până când sunt groase și de culoare lămâie. Bateți treptat în 1/2 cană de zahăr. Se amestecă vanilia. Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu, sarea si praful de copt impreuna de doua ori; adăugați treptat la amestecul de ouă și amestecați bine (aluatul va fi foarte gros). Se amestecă banana și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
(carton Bloc)(carton Bloc)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Într-un castron mare cu bătăi curate, bateți albușurile la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahărul rămas, câte 1 lingură, la înălțime până se formează vârfuri rigide. Îndoiți treptat în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Răspândiți uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se coace la 375 la 12-15 minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Se răcește timp de 5 minute. Inversați pe un prosop de bucătărie praf cu zahăr de cofetari. Îndepărtați ușor hârtia cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Rulați tortul în stilul de jeleu de prosop, începând cu o latură scurtă. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
7
Pentru umplere, într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul brun până se omogenizează. Bateți în vanilie; pliați în topping bătut. Desfaceți tortul; întindeți umplutura peste tort până la 1/2 in. de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Rulați din nou; așezați cusătura cu fața în jos pe un platou de servire. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
9
Chiar înainte de servire, presărați zahărul cofetarilor și stropiți cu topping de caramel. Puneți la frigider resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Piersici FeliatePiersici Feliate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista