Rola De Semințe De Mac Din Lumea Veche

Rola De Semințe De Mac Din Lumea Veche
Rola de semințe de mac din lumea veche ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 16 și costă 70 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 173 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Un amestec de semințe de mac, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Rola De Semințe De Mac Din Lumea Veche, Rulou De Semințe De Mac, și Rulou De Semințe De Mac.

Instrucțiuni

1
Puneți semințele de mac într-un robot de bucătărie și procesați până când semințele sunt măcinate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MacSemințe De Mac
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Se amestecă semințele de mac cu 3/4 cană de zahăr, 1 lingură de unt topit, suc de lămâie și lapte fierbinte într-un castron; se amestecă pentru a se combina. Acoperiți umplutura de semințe de Mac și dați-o la frigider în timp ce faceți pâine (umplutura se va configura și se va îngroșa pe măsură ce se răcește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Semințe De MacSemințe De Mac
UntUnt
PâinePâine
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă drojdia cu apă și 2 linguri de zahăr într-un castron mic. Se lasă să stea până când drojdia formează un strat cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Bateți făina cu sare într-un castron; folosiți un tăietor de patiserie pentru a tăia 1/4 cană de unt în amestecul de făină până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tăietor De PatiserieTăietor De Patiserie
BatetiBateti
BolBol
5
Se toarnă amestecul de drojdie și gălbenușul de ou în amestecul de făină și se amestecă pentru a face un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
6
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și frământați până se omogenizează și ușor elastic, aproximativ 5 minute. Dacă aluatul este prea lipicios, frământați mai multă făină, aproximativ 2 linguri odată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Tăiați aluatul în 2 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
Rulați fiecare piesă într-un dreptunghi de 12x16 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
9
Întindeți jumătate din umplutura de semințe de mac peste fiecare dreptunghi, lăsând o margine de 1 inch. Îndoiți marginea de 1 inch înapoi peste umplutură pe toate părțile și apăsați în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MacSemințe De Mac
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Ridicați partea mai scurtă a unui dreptunghi de aluat și rotiți-o ca o rolă de jeleu; repetați cu al doilea dreptunghi. Ciupiți capetele împreună sau trageți capetele sub pentru a preveni scurgerea umplerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
JeleuJeleu
RolaRola
11
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; așezați rulourile cu cusătura în jos pe foaia de copt și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
12
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Bateți albușul într-un castron până se spumează; periați rulourile cu albuș de ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc deasupra, 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Scoateți din cuptor și acoperiți rulourile cu un prosop de bucătărie curat până se răcește pentru a menține crusta moale. Se răcește complet înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Revista