Rola De Ciocolată Mai Ușoară Decât Aerul
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați rola de ciocolată mai ușoară decât aerul. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 244 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de apă, garnitură: pudră de cacao și zahăr de cofetărie, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Rulouri De Fasole Prăjite--Mai Ușoare, Rulouri de fasole prăjite (mai ușoare ), și Parmezan de pui în friteuza cu aer.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Ungeți o tigaie superficială de 15 x 10 x 1 inch și aliniați fundul pe lungime | cu o bucată mare de hârtie de ceară sau pergament, lăsând hârtia să atârne peste capete cu 2 inci.
Topiți ciocolata cu apă într-o cratiță mică și grea la foc foarte mic, amestecând. Se răcește până la călduț.
Bateți gălbenușurile, 1/3 cană de zahăr și sarea într-un castron mare cu un mixer electric până când sunt groase și palide, aproximativ 5 minute într-un mixer în picioare sau aproximativ 8 minute cu un mixer de mână. Îndoiți ciocolata topită până se amestecă. Bateți albii cu bătătoare curățate până când țin doar vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 1/3 cană de zahăr și bateți până când albii țin doar vârfuri rigide. Îndoiți o treime din albi în amestec de ciocolată topită pentru a ușura, apoi pliați albii rămași ușor, dar bine.
Întindeți aluatul uniform în tava de copt și coaceți în mijlocul cuptorului până când este umflat și blatul este uscat la atingere, 15 până la 18 minute.
Transferați tigaia într-un raft. Acoperiți partea superioară cu 2 straturi de prosoape de hârtie umede și lăsați să stea 5 minute, apoi îndepărtați prosoapele și răciți complet. Slăbiți marginile cu un cuțit ascuțit.
Cerneti pudra de cacao deasupra stratului de tort si suprapuneti 2 straturi de hartie de ceara pe lungime peste tort.
Așezați o foaie de copt peste hârtie și inversați tortul pe ea, îndepărtând ușor căptușeala de hârtie de ceară. (Nu vă faceți griji dacă stratul de tort se rupe; se va ține împreună atunci când este rulat.)
Bateți crema cu zahăr de cofetărie și Grand Marnier cu bătăi curățate până când deține doar vârfuri rigide. Îndoiți în coajă.
Întindeți umplutura uniform peste tort. Puneți un platou lung lângă o parte lungă de tort. Folosind hârtie de ceară ca ajutor, înfășurați tort jelly roll–style, începând cu o latură lungă. Transferați cu atenție, cu cusătura în jos, pe platou, folosind hârtie de ceară pentru a ajuta la alunecarea tortului. (Tort se va sparge, dar va ține în continuare împreună.)
Tort de praf generos cu pudră de cacao și zahăr de cofetărie.
* Tortul poate fi rulat cu 1 zi înainte și răcit într-un deținător de tort sau acoperit ușor cu folie de plastic.* Puteți înlocui următoarele cu Grand Marnier și coaja de portocală: 2 linguri de coniac și 1/2 linguriță de vanilie; 2 linguri de cacao și 1/2 linguriță de vanilie; sau 2 lingurițe de pudră de espresso instant sau granule de cafea instant dizolvate în 2 lingurițe de apă plus 1/2 linguriță de vanilie.* Acest aluat poate fi, de asemenea, copt într-o tigaie fără ulei de 91/2 inch.
Coaceți până când tortul este setat, dar încă umed în centru, 35 până la 40 de minute (tortul se va ridica și apoi se va scufunda pe măsură ce se răcește). Se acoperă cu frișcă Grand Marnier.