Rogan Josh, Gambe De Miel

Rogan Josh, Gambe De Miel
Rogan Josh, gambe de miel necesită aproximativ 8 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $7.85 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție conține 914 calorii, 75g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper măcinat, roșii conservate, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării indiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Rogan Josh (Curry De Miel Din Kashmir), Kashmir Rogan Josh (Curry Indian De Oaie/ Miel), și Rogan Josh.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin ai putea încerca este Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Fruct de tei înflorit, delicat, măr și măr de pin cu o notă de ierburi, condimente și drojdie, gust moale la început, în ciuda acidității sale vii, apoi direct, proaspăt pe gust, fructe sappy, nuanțe minerale, structură și echilibru bun, corp mediu și minerale fine în finisajul picant.Un însoțitor perfect pentru mulți aperitive, cum ar fi păstrăv afumat, șuncă, legume reci, tapas sau brânză proaspătă de capră marinată cu ierburi; de asemenea, foarte bun cu grătar de pește, fructe de mare sau pui prăjit.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 40 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista