Rodeo Chili

Rodeo Chili
Rodeo Chili ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 572 calorii, 74G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru 8,42 USD pe porție, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ulei vegetal, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un curs principal scump pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Cheeseburgeri De Rodeo, Rodeo Drive Curcan La Grătar, și Salată De Pui Rodeo Ranch.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Presărați carnea de vită cu sare și puțin piper. Gatiti carnea de vita, in 4 loturi, pana se rumeneste, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
(tub Mare)(tub Mare)
3
Scoateți carnea de vită din oală și păstrați-o caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați ardeii iute roșii, jalapenos, ceapa și ardeii poblano în cuptorul olandez. Gatiti pana cand ardeii sunt fragede, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză învechită Din Lapte De VacăBrânză învechită Din Lapte De Vacă
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
5
Adăugați bulionul, pudra de chili, ardeiul ancho chile, chimenul, pudra de usturoi, sosul de roșii și berea. Se amestecă carnea de vită și orice sucuri de vită. Aduceți amestecul la fierbere; reduceți focul și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional până când carnea de vită este fragedă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
6
Adăugați masa harina, amestecând până când amestecul este îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
7
Serviți cu toppingurile dorite.

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz și Grenache sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Casteller Cava Rosado. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Castelul Cava Rosado
Castelul Cava Rosado
Casteller Cava Ros euro este un vin spumant delicios realizat în metoda tradițională, cu o a doua fermentație în sticlă. Îmbătrânit timp de 12 luni pe drojdie înainte de lansare, oferă în mod constant arome premium.Această Cava vioaie și acidulată se va împerechea bine cu majoritatea tapaselor, pe lângă fructe proaspete, tarte cu fructe de pădure și brânzeturi moi și cremoase. Are mai mult decât suficient stil și substanță pentru a fi un aperitiv excelent pe cont propriu.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate44
Bucătăriiamerican
Revista