Rocky Road Sundae Pie
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 717 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,67 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână unt, extract de vanillan, nuci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Rocky Road Pie, Rocky Road Pie, și Plăcintă Cu Congelator Rocky Road pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 diametru F. Unt tigaie cu arc cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 2 3/4 inci. Se macină fin cookie-urile de napolitane de ciocolată în procesor.
Adăugați untul topit și procesați până când firimiturile sunt umezite uniform. Apăsați ferm amestecul de firimituri pe partea inferioară și pe laturile de 1 inch în sus ale tigaiei pregătite.
Coaceți crusta până se fixează, aproximativ 10 minute. Se răcește complet.
Aduceți smântână doar pentru a fierbe în cratiță medie la foc mediu.
Adăugați ciocolată cu lapte; lăsați să stea 1 minut.
Bateți până când ciocolata este topită și netedă.
Lăsați să stea la temperatura camerei până când sosul se răcește și se îngroașă ușor, aproximativ 20 de minute.
Combinați marshmallows și smântână într-un castron mare de metal. Puneți vasul peste cratița cu apă care fierbe abia (nu lăsați fundul vasului să atingă apa). Se amestecă până se topesc marshmallows și amestecul este neted, aproximativ 3 minute.
Scoateți vasul din apă; se amestecă vanilia.
Lăsați să stea până se răcește ușor, dar încă se toarnă, aproximativ 10 minute.
Întindeți 1 litru de înghețată uniform în crustă răcită. Aruncați jumătate din sosul de ciocolată cu lapte cu linguri peste înghețată, distanțându-vă.
Presărați jumătate de nuci peste sos.
Stropiți jumătate de sos de marshmallow peste nuci. Congelați până când sosurile sunt setate, aproximativ 10 minute.
Întindeți 1 litru de înghețată uniform în crustă. Aruncați sosul de ciocolată cu lapte rămas cu linguri peste înghețată.
Stropiți sosul de marshmallow rămas, permițând să apară niște sos de ciocolată.
Se presară cu nucile rămase. Congelați până când plăcinta este fermă, aproximativ 4 ore. (Se poate face cu 5 zile înainte. Acoperiți bine cu folie. Păstrați înghețat.)
Tăiați în jurul laturilor tigaiei pentru a slăbi.
Lăsați plăcinta să se înmoaie ușor la temperatura camerei, aproximativ 10 minute.
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.