Rocky Road-Cupe De Bomboane Cu Unt De Arahide

Rocky Road-Cupe De Bomboane Cu Unt De Arahide
Rocky Road-cupe de bomboane cu unt de arahide este un fără lactate hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 78 calorii. Această rețetă servește 36. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de arahide prăjite, cereale de orez, unt de arahide și chipsuri de ciocolată cu lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Unt De Arahide Rocky Road Brownies, Rocky Road Candy, și Rocky Road Candy Squares pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Unt de arahide cu microunde și chipsuri de ciocolată cu lapte într-un castron mare de sticlă la mare timp de una până la 2 minute sau până se topește, amestecând la fiecare 30 de secunde. Se amestecă untul de arahide până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Cu LapteChipsuri De Ciocolată Cu Lapte
Unt De ArahideUnt De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
2
Se amestecă cereale de orez, marshmallows miniaturale și arahide tocate. Amestec de linguri prin îngrămădirea uniformă a lingurițelor în cupe de bomboane de hârtie miniaturale. Se răcește o oră sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce De Mere VerdeLemn Dulce De Mere Verde
ArahideArahide
CerealeCereale
BomboaneBomboane
OrezOrez
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista