Rock Găini Cornish Cu Umplutură De Cârnați

Rock Găini Cornish Cu Umplutură De Cârnați
Rock Cornish găini cu cârnați umplutura ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 453 calorii, 19g de proteine, și 37g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți la îndemână sare, unt, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Orange Balsamic Rock Cornish Joc Găini, Rock Cornish joc găini cu lavanda-miere glazura, și Găini Cornish cu umplutură de migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați cârnații și ceapa într-o tigaie mare; gătiți până când cârnații se rumenesc și ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se scurge bine.
3
Combinați următoarele 6 ingrediente într-un bol mare de amestecare; adăugați amestecul de cârnați în amestecul de umplutură, amestecând până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Îndepărtați măruntaiele de la găini; rezervați pentru alte utilizări. Clătiți găinile cu apă rece și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Se presară cu sare. Umpleți găinile ușor cu amestec de umplutură. Închideți cavitățile și asigurați-le cu murături din lemn; fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Ungeți găinile cu unt topit și așezați pieptul în sus într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
7
Coaceți la 350 timp de 1 1/4 până la 1 1/2 ore, în funcție de mărimea găinilor; ungeti adesea cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Garnisiți cu felii de lămâie și pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Revista