Risotto Vegan Cu Ciuperci De Castane
Risotto Vegan cu ciuperci de castane ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $2.36 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 347 calorii. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți sare și piper, vin vegetarian, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Risotto de Quinoa cu cimbru și ciuperci {fără gluten și vegan}, Risotto De Castane, și Risotto de castane și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați bulion de legume în cratiță și puneți-l la foc mic; nu fierbe.
Adăugați jumătate de vin și ierburi uscate în amestec și amestecați bine.
Adăugați uleiul de măsline, ciupercile feliate, ceapa tăiată cubulețe, usturoiul și restul de vin într-un wok sau o cratiță mare și gătiți până când ceapa a început să se înmoaie.
Adăugați orezul și gătiți câteva minute până începe să devină ușor translucid.Începeți să adăugați amestecul de stoc, câteva oale la un moment dat și amestecați constant până când orezul a absorbit lichidul. Continuați până când cea mai mare parte a stocului a fost absorbită și risotto începe să devină gros și cremos.Gustați rețeta și condimentați dacă este necesar, continuând să adăugați stocul rămas dacă orezul este încă prea tare.
Serviți imediat cu o salată de ierburi / rachete sau o pâine cu usturoi fără gluten.