Risotto Fără Gluten

Risotto Fără Gluten
Rețeta Risotto fără Gluten ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 40 minute. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această garnitură are 249 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de apă caldă, arborio, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Risotto fără Gluten: Risotto de șofran cu sau fără vin, Risotto Ușor De Mic Dejun Cu Stafide De Scorțișoară (Fără Lactate, Fără Gluten, Vegan), și Risotto fără Gluten și Vegan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul în tigaie de 12 inci sau cuptor olandez de 4 litri la foc mediu-mare. Gatiti ceapa in unt, amestecand frecvent, pana se inmoaie; reduceți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
2
Adăugați vin în amestecul de ceapă în tigaie; gatiti pana se evapora lichidul. Se amestecă orezul. Gatiti neacoperit la foc mediu aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana cand marginile boabelor sunt translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
OrezOrez
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se amestecă bulionul și apa; se toarnă 1/2 cană amestec de bulion peste orez. Gatiti neacoperit, amestecand ocazional, pana cand lichidul este absorbit. Repetați cu amestecul de bulion rămas, 1/2 cană odată, până când orezul este fraged și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
OrezOrez
4
Se presară brânză, piper și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
PiperPiper

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Felsina Berardenga Chianti Classico ( jumătate de sticlă). Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată fructe de pădure proaspete, cu note de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Spectator De Vin
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista