Risotto de șuncă cu mazăre de zahăr
Risotto de șuncă cu mazăre de zahăr ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 349 calorii, 15g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.82 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, șuncă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 43 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Risotto cu mazăre de zahăr și Praz de primăvară, Cina In Seara Asta: Mazăre Verde Și Zahăr Snap Mazăre În Sos De Susan, și Mazăre De Zahăr Și Mazăre Dulce Cu Vinetă Caldă De Usturoi Chile.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță medie (nu fierbeți). Păstrați cald.
Gatiti mazarea in apa clocotita 2 minute sau pana cand este crocanta.
Se scurge și se clătește cu apă rece; scurgere.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați prazul în tigaie; gatiti 5 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Adăugați usturoi; gatiti 30 de secunde. Se amestecă orezul; gatiti 1 minut.
Adăugați vin; gatiti 2 minute sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand constant.
Adăugați bulion, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 20 de minute în total).
Adăugați șuncă în tigaie; gatiti 3 minute sau pana se incalzeste bine. Se amestecă mazărea, brânza și piperul.