Risotto de roșii Carmellini ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $5.59 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 546 calorii, 14g de proteine, și 25g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, unt, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul arborio, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Risotto Rosso de Andrew Carmellini cu vin roșu, Radicchio și Mozzarella afumată, Plăcintă cu oală de pui a lui Andrew Carmellini, și Puiul prăjit al lui Andrew Carmellini.
Instrucțiuni
1
Lucrând peste o strecurătoare din oțel inoxidabil cu ochiuri fine, așezată peste un castron, scoateți semințele din pene de roșii. Apăsați semințele pentru a extrage tot sucul de roșii. Se amestecă crme frache în sucul de roșii și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Cafea Fierbinte Tare Caldă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o cratiță medie, combinați roșiile cu uleiul de măsline, rozmarinul, usturoiul și un vârf de sare. Gatiti la foc moderat, fara a amesteca, pana cand rosiile sunt fragede, dar inca intacte, aproximativ 10 minute. Dați roșiilor o împingere ușoară, dacă este necesar, pentru a le menține scufundate. Folosind o lingură cu fante și lăsând cât mai mult ulei să se scurgă înapoi în cratiță, transferați roșiile pe o farfurie. Rezervați 3 linguri de ulei; strecurați și refrigerați restul pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
(fie Fie Obișnuit)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Încălziți bulionul de pui într-o cratiță medie. Într-o altă cratiță medie, topiți untul în 1 lingură de ulei de roșii rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați orezul și amestecați până când este acoperit cu grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Adăugați vinul și gătiți, amestecând, până când este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați bulionul fierbinte, câte 1 cană și gătiți, amestecând continuu, până când orezul este fraged și cea mai mare parte a lichidului este absorbită. Se amestecă mascarpone, parmezan și restul de 2 linguri de ulei de roșii rezervat. Se condimentează cu sare și piper. Îndoiți ușor roșiile braconate cu ulei de măsline în risotto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Mascarpone
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Puneți amestecul de suc de roșii-crme frache într-un blender; se amestecă la viteză mare până se spumează. Puneți risotto-ul în 4 farfurii de supă puțin adânci, turnați spuma de roșii în jurul său și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse