Risotto de roșii Carmellini

Risotto de roșii Carmellini
Risotto de roșii Carmellini ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $5.59 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 546 calorii, 14g de proteine, și 25g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, unt, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul arborio, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Cu Ciocolata ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Risotto Rosso de Andrew Carmellini cu vin roșu, Radicchio și Mozzarella afumată, Plăcintă cu oală de pui a lui Andrew Carmellini, și Puiul prăjit al lui Andrew Carmellini.

Instrucțiuni

1
Lucrând peste o strecurătoare din oțel inoxidabil cu ochiuri fine, așezată peste un castron, scoateți semințele din pene de roșii. Apăsați semințele pentru a extrage tot sucul de roșii. Se amestecă crme frache în sucul de roșii și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Într-o cratiță medie, combinați roșiile cu uleiul de măsline, rozmarinul, usturoiul și un vârf de sare. Gatiti la foc moderat, fara a amesteca, pana cand rosiile sunt fragede, dar inca intacte, aproximativ 10 minute. Dați roșiilor o împingere ușoară, dacă este necesar, pentru a le menține scufundate. Folosind o lingură cu fante și lăsând cât mai mult ulei să se scurgă înapoi în cratiță, transferați roșiile pe o farfurie. Rezervați 3 linguri de ulei; strecurați și refrigerați restul pentru utilizare ulterioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Încălziți bulionul de pui într-o cratiță medie. Într-o altă cratiță medie, topiți untul în 1 lingură de ulei de roșii rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați orezul și amestecați până când este acoperit cu grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Adăugați vinul și gătiți, amestecând, până când este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați bulionul fierbinte, câte 1 cană și gătiți, amestecând continuu, până când orezul este fraged și cea mai mare parte a lichidului este absorbită. Se amestecă mascarpone, parmezan și restul de 2 linguri de ulei de roșii rezervat. Se condimentează cu sare și piper. Îndoiți ușor roșiile braconate cu ulei de măsline în risotto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
MascarponeMascarpone
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Puneți amestecul de suc de roșii-crme frache într-un blender; se amestecă la viteză mare până se spumează. Puneți risotto-ul în 4 farfurii de supă puțin adânci, turnați spuma de roșii în jurul său și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista