Risotto De Primăvară

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Risotto de primăvară. Această rețetă face 4 porții cu 406 calorii, 16g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.77 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de edamame, brânză cremă cu 3 grăsimi, brânză parmezană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 76%. Încercați Risotto De Primăvară, Risotto De Primăvară, și Risotto De Primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 4 căni de apă la fiert într-o cratiță.
Adăugați sparanghel și gătiți timp de 2 minute.
Scurgere. Aduceți 2 căni de apă și bulion de pui la foc mic într-o cratiță.
Încălziți o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ulei de măsline și rotiți pentru a acoperi.
Adăugați ceapa; gatiti 4 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 2 minute, amestecând constant. Se amestecă orezul, edamame și sarea; gătiți timp de 1 minut. Se amestecă 1 cană amestec de bulion; gătiți timp de 4 minute sau până când lichidul este aproape absorbit, amestecând constant.
Adăugați amestecul de bulion rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând constant până când lichidul este absorbit înainte de a adăuga mai mult (aproximativ 20 de minute în total).
Amestecați sparanghelul, crema de brânză și piperul; gătiți 1 minut. Lingurați 1 cană risotto în fiecare dintre cele 4 boluri. Topiți fiecare porție cu 1 lingură de parmezan; presărați uniform cu cimbru.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto