Risotto De Porumb Prăjit În Tigaie

Risotto De Porumb Prăjit În Tigaie
Rețeta Risotto de porumb prăjit în tigaie este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 470 calorii, 13g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână sare și piper, unt, orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Risotto de porumb prăjit și roșii, Risotto de porumb prăjit și șofran, și Risotto de porumb prăjit cu boia afumată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul de pui la fiert la foc moderat. Coborâți focul pentru a menține stocul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
2
Între timp, într-o cratiță mare și grea, topiți 4 linguri de unt în uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
3
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Ridicați focul la mare, adăugați porumbul și gătiți, amestecând frecvent, până se rumenesc ușor, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Adăugați orezul și amestecați până când boabele sunt bine acoperite cu grăsime, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Se toarnă vinul și se continuă amestecarea până când cea mai mare parte a vinului s-a evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați 1 cană din bulionul care fierbe la orez și gătiți la foc moderat, amestecând continuu, până când bulionul a fost absorbit. Continuați să adăugați stoc, câte 1 cană, amestecând risotto până când stocul este absorbit înainte de a adăuga mai mult; risotto se face când orezul este doar fraged și sosul este cremos, aproximativ 22 de minute. Se amestecă Parmigiano-Reggiano, pătrunjelul și restul de 1 lingură de unt. Se condimentează cu sare și piper și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista