Risotto De Porumb Prăjit În Tigaie
Rețeta Risotto de porumb prăjit în tigaie este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 470 calorii, 13g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână sare și piper, unt, orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Risotto de porumb prăjit și roșii, Risotto de porumb prăjit și șofran, și Risotto de porumb prăjit cu boia afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul de pui la fiert la foc moderat. Coborâți focul pentru a menține stocul la foc mic.
Între timp, într-o cratiță mare și grea, topiți 4 linguri de unt în uleiul de măsline.
Adăugați șalotele și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Ridicați focul la mare, adăugați porumbul și gătiți, amestecând frecvent, până se rumenesc ușor, aproximativ 12 minute.
Adăugați orezul și amestecați până când boabele sunt bine acoperite cu grăsime, 1 până la 2 minute.
Se toarnă vinul și se continuă amestecarea până când cea mai mare parte a vinului s-a evaporat.
Adăugați 1 cană din bulionul care fierbe la orez și gătiți la foc moderat, amestecând continuu, până când bulionul a fost absorbit. Continuați să adăugați stoc, câte 1 cană, amestecând risotto până când stocul este absorbit înainte de a adăuga mai mult; risotto se face când orezul este doar fraged și sosul este cremos, aproximativ 22 de minute. Se amestecă Parmigiano-Reggiano, pătrunjelul și restul de 1 lingură de unt. Se condimentează cu sare și piper și se servește imediat.