Risotto de orz cu sparanghel și parmezan ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 493 calorii, 22g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână usturoi, bulion de pui, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați "Risotto" de orz cu sparanghel și Shiitakes, Risotto de orz cu sparanghel și alune, și Risotto de orz cu anghinare și sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți bulionul într-o cratiță mică la foc mic. Între timp, încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, timp de 7 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
4
Adăugați orzul și gătiți, amestecând, timp de 2 minute. Se amestecă vinul și se gătește până când lichidul este absorbit, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
Vin
5
Adăugați bulionul, 1/2 cană la un moment dat, amestecând ocazional și așteptând până când este absorbit înainte de a adăuga mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
6
Adăugați sparanghelul cu ultima 1/2 cană de bulion și gătiți până se înmoaie. Ar trebui să dureze 30 până la 35 de minute pentru ca tot bulionul să fie absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Bulion
7
Se ia de pe foc, se condimentează cu sarea și piperul și se amestecă parmezanul. Lingură în boluri individuale.Bacsis: la magazin, căutați sparanghel gros sau subțire, cu tulpini ferme, vârfuri închise și o culoare verde aprins.