Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați Risotto de orz cu sparanghel și alune. Această rețetă servește 4 și costă 2,8 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 527 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, piper, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Încercați Risotto de orz cu anghinare și sparanghel, "Risotto" de orz cu sparanghel și Shiitakes, și Risotto de orz cu sparanghel și parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați treimea superioară a fiecărei tulpini de sparanghel în diagonală în felii groase de 1/2 inch, rezervând vârfurile și feliile împreună, apoi tocați grosier restul. Aduceți apă (5 1/2 căni) și 1/2 linguriță sare la fiert într - o cratiță de 3 până la 4 litri, apoi adăugați sparanghel tocat și gătiți, neacoperit, până când este foarte fraged, 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Transferați cu o lingură cu fante într-un robot de bucătărie (nu un blender, care ar necesita adăugarea de lichid).
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Lingura Cu Fante
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați vârfuri și felii de sparanghel rezervate în apa clocotită și gătiți, neacoperite, până când sunt crocante, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Apă
4
Transferați cu lingura cu fante într-o sită, rezervând lichidul de gătit în tigaie și clătiți sub apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Sita
Tigaie
5
Se scurge bine și se rezervă într-un alt bol.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Măsurați lichidul de gătit și, dacă este necesar, adăugați suficientă apă pentru a aduce total la 4 căni, apoi rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
7
Gatiti ceapa cu piper si 1/4 lingurita sare in ulei intr - o oala grea de 4 pana la 5 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Ceapă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați orz și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz
9
Adăugați vin și fierbeți, amestecând, până când lichidul este absorbit, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
10
Adăugați 4 căni de sparanghel rezervat-lichid de gătit și aduceți la fierbere, acoperit, apoi reduceți focul și fierbeți, acoperit, până când orzul este fraged (ar trebui să fie mestecat) și amestecul este îngroșat până la o consistență asemănătoare unei stewlike, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Orz
11
Între timp, se toacă usturoiul și se pasează într-o pastă cu restul de 1/4 linguriță de sare folosind partea unui cuțit mare și greu, apoi se adaugă la sparanghel în robotul de bucătărie împreună cu coaja și pur și simplu până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Usturoi
Carne Măcinată
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Cuțit
12
Când orzul este gătit, amestecați asparagus pur aproxume, amestec de vârf de sparanghel și suficientă apă suplimentară pentru a subția până la consistența dorită și gătiți la foc moderat, amestecând, până la fierbinte, aproximativ 1 minut. Se amestecă brânza, apoi se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sparanghel
Orz
Brânză
Apă
13
Se servește cu alune și brânză suplimentară pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
Brânză
14
Notele Bucătarilor
15
* Orzul poate fi gătit în aproximativ jumătate din timp într - o oală sub presiune de 6 până la 8 litri. Urmați rețeta, gătiți ceapa în oala sub presiune, neacoperită, apoi adăugați orz și vin conform instrucțiunilor de mai sus. După adăugarea lichidului de gătit sparanghel, sigilați oala sub presiune cu capac și gătiți la presiune ridicată, conform instrucțiunilor producătorului, 18 minute. Puneți oala sub presiune în chiuvetă (nu scoateți capacul) și treceți apă rece peste capac până când presiunea scade complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Orz
Ceapă
Apă
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Oala Sub Presiune
16
Scoateți capacul și continuați cu rețeta, folosind oala sub presiune (fără capac) ca oală.* Sparanghelul poate fi tăiat și gătit, tulpinile tocate purificate și apa de gătit rezervată cu 1 zi înainte, apoi răcită în recipiente etanșe separate.