Risotto De Orz Cu Ciuperci Cu Aragaz Lent

Risotto De Orz Cu Ciuperci Cu Aragaz Lent
Risotto de orz de ciuperci cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.31 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 465 calorii, 20g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 64 de mâncăruri și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de cimbru, orz perlat, bulion de legume cu sodiu inferior și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Încercați Risotto De Sparanghel-Orz Cu Aragaz Lent, Risotto de orz și năut cu aragaz lent, și Risotto de creveți și orz de anghinare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Adăugați ceapa și 1/8 linguriță fiecare sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
3
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Amestecați orzul și cimbrul și gătiți, amestecând, până când orzul este doar auriu, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
OrzOrz
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4
Transferați într-un aragaz lent de 6 litri și adăugați morcovii, bulionul, 1 1/2 căni de apă și 1/4 linguriță de sare. Acoperiți și gătiți la înălțime până când lichidul este absorbit și morcovii și orzul sunt fragede, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
OrzOrz
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
5
Aruncați cimbrul și amestecați parmezanul, oțetul, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Subțiați risotto-ul cu apă caldă pentru consistența dorită, după cum este necesar. Se acoperă cu pătrunjel și se condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Badian un Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu mâncarea.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate95
Revista