Risotto de curcan și ciuperci

Risotto de curcan și ciuperci
Risotto de curcan și ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 497 calorii, 23g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți la îndemână ceapă, ciorbă de curcan de a doua zi, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Risotto De Ciuperci De Curcan, Risotto De Ciuperci De Curcan, și Risotto ai funghi (Risotto cu ciuperci) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți stocul la foc mic într-o oală medie la foc mediu. Reduceți căldura la minim. Acoperiți șipăstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Între timp, topiți 3 linguri de unt într-o oală marela foc mediu până începe să spumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Supliment. Saut, amestecand ocazional, pana cand ceapa estemoale și translucid și abia începe să se transformeaaur, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Adăugați ciuperci; gatiti, amestecand ocazional,pana se inmoaie, iar orice lichid eliberat s-a evaporat,5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
5
Adăugați orez; se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
6
Adăugați 1/2 cană stoc caldși amestecați constant până când lichidul este absorbit.Continuați să adăugați stoc cu 1/2 cană, amestecând constant, până când orezul este fraged, dar încă ferm la mușcătură, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
OrezOrez
7
Adăugați resturi de carne de curcan, dacă utilizați; Se amestecă pentru a se combina și pentru a se încălzi, adăugând puțin stoc sau apă, dacă este necesar, pentru a menține amestecul cremos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
ApăApă
8
Se amestecă parmezanul și restul de 1 lingură de untîn risotto. Se condimentează după gust cu sare șipiper. Împărțiți între boluri calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Garniturăcu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Revista