Risotto de creveți și spanac

Risotto de creveți și spanac
Risotto de creveți și spanac durează aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 409 calorii, 37g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 4,31 USD pe porție, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, ceapă, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Rețete similare sunt Creveți de usturoi cu spanac și Risotto de ciuperci, Risotto de creveți cu spanac și busuioc, și Risotto alla crema di scampi (Risotto cu creveți pur).

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, încălziți bulionul și păstrați-l cald. Într-o tigaie mare antiaderentă, sotati ciupercile și ceapa în unt până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Adăugați orez; gatiti si amestecati 2-3 minute. Se amestecă cu grijă 1 cană de bulion încălzit. Gatiti si amestecati pana cand tot lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Adăugați bulionul rămas, 1/2 cană la un moment dat, amestecând continuu. Lăsați lichidul să se absoarbă între adaosuri. Gatiti doar pana cand risotto este cremos si orezul este aproape fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Adăugați spanacul, creveții, brânza și piperul; gatiti si amestecati pana cand spanacul este ofilit si crevetii sunt incalziti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Risotto în meniu? Încercați să vă asociați cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Culoare: Roșu granat strălucitor. Buchet: Complex și dezvoltat cu arome de fructe coapte. Palat: intens și bogat, cu greutate și extract mare, dulceața fructelor coapte persistă în finisaj lung. Recomandat cu: rață, păsări de vânat și preparate din carne roșie. O potrivire excelentă cu un curs fin de brânză.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista