Risotto de creveți și brânză de capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Risotto cu creveți și brânză de capră. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $ 4.06 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 549 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de orez arborio, vin, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Risotto de brânză de capră cu sparanghel, Risotto de dovleac și brânză de capră, și Risotto Cremos Cu Brânză De Capră.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți stocul la foc mic.
Adăugați creveții, acoperiți și fierbeți la foc moderat până când sunt fierte, aproximativ 2 minute. Cu o lingură cu fante, transferați creveții pe o farfurie pentru a se răci. Acoperiți stocul și păstrați-l abia la foc mic.
Într-o cratiță medie, topiți untul în uleiul de măsline.
Adăugați usturoiul și ceapa și gătiți la foc mic, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Adăugați orezul și gătiți la foc moderat, amestecând, până când este acoperit cu ulei, aproximativ 1 minut.
Adăugați vinul și fierbeți până aproape evaporat, aproximativ 3 minute.
Adăugați 1 cană redusă din bulionul care fierbe și gătiți, amestecând continuu, până când este absorbit. Continuați să adăugați stocul, câte 1 cană, amestecând continuu până când este absorbit. Risotto-ul se face atunci când orezul este fraged, dar încă ușor ferm și cremos, aproximativ 25 de minute în total. Se amestecă creveții.
Scoateți risotto-ul de pe foc și amestecați busuiocul, brânza de capră, parmezanul, ghimbirul și coaja de lămâie. Condimentează risotto-ul cu sare și piper și servește.