Risotto De Creveți
Risotto de creveți este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 45 de porții. O porție conține 34 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus prin simple rețete. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în jur 40 minute. 143 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec dintre cei mai mici creveți roz pe care îi puteți găsi, vin, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Mulți oameni au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 10%. Rețete similare includ Risotto alla crema di scampi (Risotto cu creveți pur și simplu), Risotto De Creveți Și Mazăre, și Risotto de creveți și mazăre.
Instrucțiuni
Adăugați sucul de scoică la 4 căni de apă într-o oală, încălziți până la abur. Nu lăsați să fiarbă. 2 în oală separată (cu fund gros), încălziți 2 linguri de unt la foc mediu și sotati șalotele tocate timp de 2-3 minute, până când sunt translucide.3
Adăugați orezul în oală. Se prăjește orezul timp de 2-3 minute, până când toate boabele sunt bine acoperite cu unt și încep să se prăjească. 4 creșteți focul la mare și adăugați vinul alb. Cu o lingură de lemn, amestecați puternic orezul. Odată ce vinul fierbe,reduceți focul până când vinul fierbe ușor. Se amestecă aproape constant. Faceți acest lucru pentru a agita orezul, care își eliberează amidonul și creează sosul cremos pe care îl doriți într-un risotto. 5 când vinul este aproape gătit, în niciun caz nu trebuie să lăsați orezul să sfârâie pe fundul oalei să toarne două oale din amestecul fierbinte de bulion de scoică-apă. Se amestecă bine pentru a se combina și se adaugă un vârf sănătos de sare. 6 amestecând aproape constant, lăsați acest lichid să se reducă până aproape că a dispărut, apoi adăugați o altă oală de bulion. Continuați acest lucru până când sosul acoperă spatele unei linguri. Gustă lingura și vezi dacă risotto are nevoie de sare. Dacă da, adăugați un mic vârf. Acest orez risotto ar trebui să aibă nevoie de aproximativ 4-5 căni de lichid total (inclusiv vinul) pentru a se uni, așa că începeți să gustați orezul la a 3-a cană. Dacă este aproape acolo ferm în centru, dar translucid la exterior și complet înconjurat cu un sos cremos, adăugați încă o cană de bulion, amestecați bine și gustați încă o dată pentru sare. (Dacă nu, aveți orez vechi și veți avea nevoie pentru a merge mai mult de o ceașcă și lăsați-l să gătească departe.) 7 adăugați acum creveții, pătrunjelul și lingura rămasă de unt. Amestecați constant până când această ultimă cană de bulion a dispărut aproximativ jumătate: amintiți-vă că doriți ca acest risotto să fie slăbit și cremos. Chiar înainte de a servi, adăugați coaja de lămâie și serviți imediat. Cel mai bine servit cu boluri și linguri, mai degrabă decât farfurii și furculițe.