Risotto de ciuperci la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,16 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 643 calorii, 11g de proteine, și 35g de grăsime per portie. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Risotto de ciuperci cremoase cu file de porc la grătar cu rozmarin, Risotto ai funghi (Risotto de ciuperci), și Risotto De Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți stocul într-o cratiță și păstrați-l la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Așezați ciupercile porcini într-un bol și turnați suficient stoc fierbinte pentru a acoperi. Lăsați câteva minute până se înmoaie. Pescuiește-le din stoc și toacă-le, rezervând lichidul de înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Într-o tigaie mare, încălziți un glug de ulei de măsline și adăugați ceapa și țelina. Se prăjește încet fără colorare timp de cel puțin 10 minute, apoi se încălzește și se adaugă orezul. Dă-i o agitație. Amestecați vermutul sau vinul - va mirosi fantastic! Continuați să amestecați până când lichidul a fiert în orez. Acum turnați lichidul îmbibat de porcini printr-o sită în tigaie și adăugați porcini tocați, un vârf bun de sare și prima lingură de stoc fierbinte. Întoarceți căldura la foc mic și continuați să adăugați oale de stoc, amestecând și masând amidonul din orez, permițând absorbția fiecărei oale înainte de a adăuga următoarea. Continuați să adăugați stoc până când orezul este moale, dar cu o ușoară mușcătură. Acest lucru va dura aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Vermut
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Amidon
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Între timp, obțineți o tigaie uscată fierbinte și grătați ciupercile sălbatice până la moale. Dacă tigaia dvs. nu este suficient de mare, faceți acest lucru în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Puneți-le într-un castron și adăugați ierburile tocate, un vârf de sare și sucul de lămâie. Folosind mâinile arunca totul împreună - acest lucru va fi incredibil!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Scoateți risotto-ul de pe foc și verificați cu atenție condimentul. Se amestecă untul și parmezanul. Vrei să fie cremoasă și cu textură, așa că adaugă un pic mai mult stoc dacă crezi că are nevoie. Puneți un capac și lăsați risotto-ul să se relaxeze aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
7
Gustați risotto-ul și adăugați puțin mai mult condiment sau parmezan, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
8
Serviți o bucată bună de risotto acoperită cu niște ciuperci îmbrăcate la grătar, o stropire de parmezan proaspăt ras și o picătură de ulei de măsline extra-virgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire