Risotto De Ciuperci De Orz

Risotto De Ciuperci De Orz
Reteta Risotto de ciuperci de orz este gata în aproximativ 1 oră și 5 minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest fel de mâncare are 191 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 37 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți ulei de măsline, ciuperci, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Rețete similare sunt Risotto de ciuperci și orz, Risotto De Ciuperci De Orz, și Risotto De Orz De Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul de pui la fiert într-o cratiță. Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se adaugă ceapa și se sotează 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați orzul, cimbrul, frunza de dafin și 2 căni de bulion fierbinte. Aduceți la fierbere și reduceți căldura la minim și fierbeți până când cea mai mare parte a bulionului este absorbită, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
OrzOrz
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4
Se toarnă bulionul rămas 1/2 cană la un moment dat, amestecând și lăsându-l să se absoarbă înainte de a adăuga mai mult. Acest proces durează aproximativ 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
5
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se sotează ciupercile în uleiul încins până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Adăugați usturoiul și gătiți încă 3 minute. Se amestecă amestecul de orz și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
OrzOrz
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
8
Scoateți frunza de dafin și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista