Risotto De Ciuperci De Orz
Reteta Risotto de ciuperci de orz este gata în aproximativ 1 oră și 5 minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Acest fel de mâncare are 191 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 37 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți ulei de măsline, ciuperci, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Rețete similare sunt Risotto de ciuperci și orz, Risotto De Ciuperci De Orz, și Risotto De Orz De Ciuperci.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul de pui la fiert într-o cratiță. Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Se adaugă ceapa și se sotează 5 minute.
Adăugați orzul, cimbrul, frunza de dafin și 2 căni de bulion fierbinte. Aduceți la fierbere și reduceți căldura la minim și fierbeți până când cea mai mare parte a bulionului este absorbită, aproximativ 10 minute.
Se toarnă bulionul rămas 1/2 cană la un moment dat, amestecând și lăsându-l să se absoarbă înainte de a adăuga mai mult. Acest proces durează aproximativ 50 de minute.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare.
Se sotează ciupercile în uleiul încins până se înmoaie.
Adăugați usturoiul și gătiți încă 3 minute. Se amestecă amestecul de orz și pătrunjelul.
Scoateți frunza de dafin și serviți.