Risotto de Broccoli cu smântână și lămâie

Risotto de Broccoli cu smântână și lămâie
Nevoie de un garnitură fără gluten? Risotto de Broccoli cu smântână și lămâie ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 470 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,93 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 88 de mâncăruri și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei de măsline, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Risotto de lămâie cu Broccoli, Broccoli Rabe În Cremă De Lămâie, și Supă de Broccoli cu cremă de lămâie-arpagic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o cratiță mare, cu fund greu, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa și usturoiul; gătiți și amestecați până când ceapa începe să se rumenească la margini, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Se toarnă orezul și se amestecă până când orezul este acoperit cu ulei și a început să se prăjească, 3 până la 4 minute. Reduceți focul la mediu și amestecați vinul alb și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Subţire-Subţire-
4
Gatiti si amestecati pana cand vinul s-a evaporat in cea mai mare parte, apoi amestecati o treime din bulionul de pui; continuați să amestecați până când este încorporat. Repetați acest proces de două ori mai mult, amestecând constant. Amestecarea în bulion ar trebui să dureze 15 până la 20 de minute în total. Amestecați smântâna și gătiți cu 5 minute înainte de a amesteca broccoli, arpagic, parmezan și brânză Asiago. Gatiti si amestecati pana cand risotto-ul este fierbinte; condimentați după gust cu sare și piper înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AsiagoBrânză Asiago
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista