Risotto cu verdeață amară
Rețeta Risotto cu verdeață amară este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 4 porții cu 381 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Du-te la magazin și ridică vin, brânză chincrumvre, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Încercați Risotto cu verdeață amară și brânză Gouda de capră, Risotto cu cârnați italieni, ceapă caramelizată și verdeață amară, și Salată De Verdeață Amară Cu Kumquat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, aduceți 3 litri de apă la fierbere la foc mare. Puneți broccoli rabe în apă și gătiți până la verde strălucitor, aproximativ 2 minute.
Scurgeți și scufundați în apă rece. Când se răcește, se scurge și se toacă grosier.
În aceeași tigaie la foc mediu-mare, combinați uleiul și ceapa. Se amestecă des timp de 3 minute.
Adăugați usturoiul și amestecați des până când ceapa este moale, aproximativ 2 minute.
Adăugați orez, amestecați, apoi adăugați vin. Se amestecă până se evaporă vinul, aproximativ 1 minut.
Adăugați 4 cești de bulion și aduceți la fierbere la căldură mare, amestecând. Reduceți căldura la fierbere și amestecați des până când orezul este fraged pentru a mușca, aproximativ 15 minute.
Se amestecă broccoli și, pentru un risotto mai cremos, puțin mai mult bulion. Se amestecă des până când broccoli este cald, 2 până la 3 minute.
Amestecați brânza în risotto, apoi lingurați în boluri largi.