Risotto cu verdeață amară

Risotto cu verdeață amară
Rețeta Risotto cu verdeață amară este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 4 porții cu 381 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Du-te la magazin și ridică vin, brânză chincrumvre, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Încercați Risotto cu verdeață amară și brânză Gouda de capră, Risotto cu cârnați italieni, ceapă caramelizată și verdeață amară, și Salată De Verdeață Amară Cu Kumquat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, aduceți 3 litri de apă la fierbere la foc mare. Puneți broccoli rabe în apă și gătiți până la verde strălucitor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De BroccoliRabe De Broccoli
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Scurgeți și scufundați în apă rece. Când se răcește, se scurge și se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
3
În aceeași tigaie la foc mediu-mare, combinați uleiul și ceapa. Se amestecă des timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați usturoiul și amestecați des până când ceapa este moale, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
5
Adăugați orez, amestecați, apoi adăugați vin. Se amestecă până se evaporă vinul, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați 4 cești de bulion și aduceți la fierbere la căldură mare, amestecând. Reduceți căldura la fierbere și amestecați des până când orezul este fraged pentru a mușca, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
7
Se amestecă broccoli și, pentru un risotto mai cremos, puțin mai mult bulion. Se amestecă des până când broccoli este cald, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (400 G) De Supă De Pui1 Conservă (400 G) De Supă De Pui
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
8
Amestecați brânza în risotto, apoi lingurați în boluri largi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Revista