Risotto cu sparanghel și Speck

Risotto cu sparanghel și Speck
Risotto cu sparanghel și Speck ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.69 pe portie. O porție conține 630 calorii, 17g de proteine, și 35g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de pete, ulei de măsline, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Risotto cu sparanghel, Risotto De Sparanghel, și Risotto De Sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
10aduceți 4 litri de apă la fierbere și adăugați 2 linguri de sare. Configurați baie de gheață în apropiere. Albiți sparanghelul timp de 1 minut, puneți-l într-o baie de gheață și rezervați apa de gătit cu sparanghel. Odată ce sparanghelul este răcit, scurgeți și tăiați în lungimi de 1 inch. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
SareSare
GheațăGheață
2
Într-o tigaie cu fund greu, cu laturi de 3 inci, combinați pata, uleiul de măsline și ceapa și gătiți la foc mediu până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
SpeckSpeck
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați orezul și, amestecând continuu, gătiți până când orezul devine opac, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
4
Adăugați apa de gătit cu sparanghel până când acoperă orezul. Întoarceți căldura la mare, amestecând constant și gătiți orezul până când nivelul lichidului scade sub nivelul orezului. Continuați să adăugați lichidul cald de gătit cu sparanghel, câte 1 ladă, pentru a menține nivelul lichidului deasupra orezului timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
5
Adăugați sparanghelul în orez și gătiți până când orezul este moale, dar totuși al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
OrezOrez
6
Se ia de pe foc, se adaugă unt, Parmigiano și pătrunjel și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
7
Serviți imediat.

Echipamente

DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista