Risotto cu Pancettan și ciuperci sălbatice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $2.66 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 340 calorii. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, pancetta, brânză parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ficat de vițel de salvie și cimbru cu ciuperci sălbatice și pancetta, Salată Caldă De Cicoare Cu Ciuperci Sălbatice Și Vinetă De Pancetta, și Risotto de orz cu ciuperci sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul. Aranjați feliile de pancetta pe o foaie de copt într-un singur strat și fierbeți timp de 1 până la 2 minute, sau până devin aurii și sfârâit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2
Se scurge pe prosoape de hârtie, apoi se sfărâmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și gătiți la foc mare, amestecând, până când își emană sucurile, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Transferați ciupercile și lichidul lor într-o strecurătoare așezată peste un bol și apăsați ușor pe ciuperci; rezervați lichidul. Ștergeți tigaia și adăugați 1 lingură de unt. Întoarceți ciupercile în tigaie și gătiți, amestecând, până când sunt fragede și abia încep să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați pătrunjelul, acoperiți și păstrați la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
7
Într-o cratiță medie, combinați stocul cu lichidul de ciuperci rezervat și aduceți la foc mic, apoi păstrați-l cald la foc mic. Într-o tigaie mare, adâncă, antiaderentă, topiți 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până când este parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
9
Adăugați șalota și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, 3 până la 4 minute; aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
10
Adăugați orezul și amestecați până când boabele sunt bine acoperite cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
11
Adăugați 1 cană de bulion fierbinte în tigaie și gătiți, amestecând continuu, până când orezul a absorbit cea mai mare parte a stocului, 1 până la 2 minute. Continuați să gătiți risotto, adăugând stocul 1 cană la un moment dat și amestecând constant între adaosuri până când este absorbit. Gatiti risotto - ul pana are o consistenta cremoasa, asemanatoare cu terciul, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Scoateți risotto-ul de pe foc și amestecați Parmigiano-Reggiano ras, smântâna și restul de 1 lingură de unt. Se condimentează cu sare și piper alb și se transferă pe farfurii calde de supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Parmigiano Reggiano
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
13
Se ornează cu ciupercile, pancetta și așchii de Parmigiano-Reggiano.