Risotto cu Pancetta și ciuperci sălbatice
Risotto cu Pancettan și ciuperci sălbatice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $2.66 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 340 calorii. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, pancetta, brânză parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ficat de vițel de salvie și cimbru cu ciuperci sălbatice și pancetta, Salată Caldă De Cicoare Cu Ciuperci Sălbatice Și Vinetă De Pancetta, și Risotto de orz cu ciuperci sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Aranjați feliile de pancetta pe o foaie de copt într-un singur strat și fierbeți timp de 1 până la 2 minute, sau până devin aurii și sfârâit.
Se scurge pe prosoape de hârtie, apoi se sfărâmă.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul.
Adăugați ciupercile, condimentați cu sare și gătiți la foc mare, amestecând, până când își emană sucurile, 3 până la 4 minute.
Transferați ciupercile și lichidul lor într-o strecurătoare așezată peste un bol și apăsați ușor pe ciuperci; rezervați lichidul. Ștergeți tigaia și adăugați 1 lingură de unt. Întoarceți ciupercile în tigaie și gătiți, amestecând, până când sunt fragede și abia încep să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Adăugați pătrunjelul, acoperiți și păstrați la cald.
Într-o cratiță medie, combinați stocul cu lichidul de ciuperci rezervat și aduceți la foc mic, apoi păstrați-l cald la foc mic. Într-o tigaie mare, adâncă, antiaderentă, topiți 1 lingură de unt.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până când este parfumat.
Adăugați șalota și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, 3 până la 4 minute; aruncați usturoiul.
Adăugați orezul și amestecați până când boabele sunt bine acoperite cu unt.
Adăugați 1 cană de bulion fierbinte în tigaie și gătiți, amestecând continuu, până când orezul a absorbit cea mai mare parte a stocului, 1 până la 2 minute. Continuați să gătiți risotto, adăugând stocul 1 cană la un moment dat și amestecând constant între adaosuri până când este absorbit. Gatiti risotto - ul pana are o consistenta cremoasa, asemanatoare cu terciul, aproximativ 20 de minute.
Scoateți risotto-ul de pe foc și amestecați Parmigiano-Reggiano ras, smântâna și restul de 1 lingură de unt. Se condimentează cu sare și piper alb și se transferă pe farfurii calde de supă.
Se ornează cu ciupercile, pancetta și așchii de Parmigiano-Reggiano.