Risotto cu capere și Espresso

Risotto cu capere și Espresso
Risotto cu capere și Espresso ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 337 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână pudră de espresso măcinată, brânză parmigiano-reggiano, espresso și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Mousse de Espresso de ciocolată albă cu burniță ușoară de Caramel Espresso, Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso, și Negrese Espresso mexicane cu glazură de ciocolată Espresso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți caperele într-un castron mic și acoperiți cu 2 centimetri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se lasă la macerat 1 oră.
3
Scurgeți și tocați grosolan caperele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
4
Între timp, într-o cratiță mică, fierbeți espresso-ul preparat la foc mare până se reduce la 2 linguri, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso PreparatEspresso Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Într-o cratiță medie, aduceți bulionul la foc mic; acoperiți și păstrați cald la foc mic. Într-o cratiță mare, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați orezul și gătiți, amestecând, până când este translucid, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Adăugați vinul și fierbeți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Adăugați boabele de espresso și 1 cană de bulion fierbinte și gătiți la foc moderat, amestecând continuu, până la absorbție. Repetați procesul folosind un total de 5 căni de stoc și amestecând până când orezul este al dente și legat într-un sos cremos, aproximativ 20 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole EspressoFasole Espresso
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Scoateți risotto-ul de pe foc și aruncați boabele de espresso. Se amestecă untul și brânza; apoi se amestecă restul de 1/4 cană de stoc. Condimentează risotto-ul cu sare și piper și lingură pe farfurii. Împrăștiați caperele tocate peste risotto și espresso redus în jurul său.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Fasole EspressoFasole Espresso
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
11
Se ornează cu pudra de espresso și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista