Risotto cu boabe de mazăre și vermut

Risotto cu boabe de mazăre și vermut
Rețeta risotto de mazăre și vermut se poate face în aproximativ 40 de minute. Această rețetă servește 6. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 173 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, grâu de paste, băț de țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Scoici cu piure de mazăre și sos de vermut, Farro Risotto: Cereale Integrale Sănătoase, și Risotto de mazăre.

Instrucțiuni

1
Aduceți 1 litru / 1 halbe de apă și pudra de bouillon la fiert într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulbere De BouillonPulbere De Bouillon
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați pungile de boabe de grâu, tamponându-le în lichid cu o lingură de lemn. Acoperiți tigaia și fierbeți la foc mediu timp de 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GrâuGrâu
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Între timp, topiți 50g/2oz de unt într-o tigaie de dimensiuni medii la foc mic-mediu. Sfat în șalotă, usturoi și țelină și prăjiți ușor aproximativ 5 minute, amestecând ocazional, până când legumele s-au înmuiat puțin, dar nu s-au colorat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se toarnă vermutul, se aprinde focul și se bulează până aproape că a dispărut. Puneți tigaia deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Scoateți pungile de grâu cu o pereche de clești și lăsați-le să se scurgă. Răsturnați mazărea în stocul rămas în cratiță și fierbeți-le timp de 2 minute sau până când sunt fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GrâuGrâu
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Scurgeți stocul, rezervându-l și lăsați mazărea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Tăiați pungile și răsturnați boabele de grâu în mazăre, apoi răzuiți conținutul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GrâuGrâu
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați parmezanul, pătrunjelul și untul rămas și condimentați cu mult piper negru, este puțin probabil să aveți nevoie de mai multă sare. Puneți cratița la foc mic și amestecați bine până când brânza s-a topit și 'risotto' este o masă slabă, cremoasă, adăugând o lingură sau două din stocul rezervat, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Risotto funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casaloste Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista