Risotto Cremos Cu Fructe De Mare

Risotto Cremos Cu Fructe De Mare
Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Risotto cremos cu fructe de mare ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 3,89 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 448 calorii. Mergeți la magazin și ridicați fire de șofran, pătrunjel cu frunze plate, creveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Risotto Cremos Cu Fructe De Mare, Risotto Cu Fructe De Mare, și Risotto Cu Fructe De Mare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, combinați bulionul de scoici și apa și aduceți la foc mic. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare și piper și se gătește la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CeapăCeapă
4
Adăugați orezul și gătiți timp de 1 minut, amestecând pentru a acoperi bine. Zdrobiți șofranul în vin și adăugați-l la orez. Gatiti, amestecand pana cand vinul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
OrezOrez
VinVin
5
Adăugați 1 cană de suc cald de scoici și gătiți la foc moderat, amestecând constant, până aproape absorbit. Continuați să adăugați sucul 1/2 cană la un moment dat și amestecând constant până când este aproape absorbit între adaosuri. Risotto-ul se face atunci când orezul este al dente și suspendat într-un sos gros, cremos, aproximativ 20 de minute în total. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De ScoiciSuc De Scoici
SucSuc
SosSos
OrezOrez
6
Topiți untul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați șalota și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
8
Adăugați creveții și crabul și gătiți până se încălzesc. Răsturnați fructele de mare în risotto și amestecați pătrunjelul și mascarpone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
PătrunjelPătrunjel
CrevețiCreveți
CrabiCrabi
9
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista