Risotto cremos cu Edamame

Risotto cremos cu Edamame
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați risotto cremos cu Edamame. Această garnitură are 339 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $1.55 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cap la magazin și ridica unt, pene râs brânză de vacă, supa de pui, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este adus la tine de mâncare și vin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Risotto cu Edamame, Risotto Cu Edamame, Rucola Și Porcini, și Edamame și risotto de ridiche din ' Vibrant Food.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o cratiță mică cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați edamame și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
3
Într-o cratiță mare, topiți untul în uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați șalotele și usturoiul și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Adăugați orezul și gătiți, amestecând, până când este ușor translucid, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Se amestecă bulionul de pui cu berea și se condimentează generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
7
Adăugați 1 cană de bulion de bere în orez și gătiți la foc moderat, amestecând constant, până aproape absorbit. Continuați să adăugați bulionul, aproximativ 1 cană la un moment dat, amestecând până când este absorbit înainte de a adăuga mai mult. Orezul se face când este al dente și suspendat într-un lichid gros, cremos, aproximativ 17 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Adăugați edamame și brânză și amestecați până când brânza este topită. Se condimentează cu sare și piper și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista