Risotto al Porcini: Risotto Porcini

Risotto al Porcini: Risotto Porcini
Reteta Risotto al Porcini: Porcini Risotto este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 930 calorii. Pentru $14.68 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, stoc de pui, parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 77%. Încercați Porcini Risotto, Risotto Cu Șuncă De Porcini, și Porcini Risotto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie și translucid, dar nu se rumenesc, 8 până la 10 minute. Odată ce ceapa este translucidă, adăugați orezul și amestecați cu o lingură de lemn până când este prăjită și opacă, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Adăugați porcini uscați.
4
Adăugați vinul la orezul prăjit, apoi adăugați o lingură de stoc de 4 până la 6 uncii și gătiți, amestecând, până când este absorbit. Continuați să adăugați stocul o ladă la un moment dat, așteptând până când lichidul este absorbit înainte de a adăuga mai mult. Chiar înainte de a adăuga ultimele 4 până la 6 uncii de stoc adăugați porcini proaspăt feliat. Gatiti pana cand orezul este fraged si cremos si totusi putin al dente, aproximativ 15 minute. Se amestecă untul și brânza până se amestecă bine. Porționați risotto în 4 farfurii de servire încălzite, servind cu brânză suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva ( jumătate de sticlă). Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de aciditatea vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Perechi bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Revista