Risi și Bisi
Rețeta Risi e Bisi poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1085 calorii, 44G de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Pentru 5,1 USD pe porție, primești un fel principal care servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână prosciutto di san daniele, risotto, bulion de pui strecurat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare sunt Risi Și Bisi, Risi Și Bisi, și Risi și Bisi.
Instrucțiuni
Așezați uleiul de măsline, șalotele, țelina și prosciutto într-o tigaie adâncă de 12 până la 14 inci și puneți-o la foc mediu. Gatiti pana se inmoaie, dar nu se rumeneste, 8-10 minute.
Se adaugă orezul și se amestecă la foc mediu timp de 2 minute, până când orezul devine aproape opac.
Adăugați bulion de pui pentru a acoperi orezul, întoarceți căldura la mare. Pe măsură ce nivelul stocului scade sub nivelul orezului, continuați să adăugați stoc, câte o oală la un moment dat, pentru a menține orezul acoperit. Amestecați orezul în mod constant în timpul acestei proceduri. Gustați orezul după 15 minute: ar trebui să fie încă greu.
Adăugați mazărea și continuați să gătiți, până când orezul este moale și cremos, dar totuși al dente. Orezul ar trebui să fie încă destul de umed, dar nu înot.
Se ia de pe foc și se amestecă untul și brânza. Reglați pentru condimente și serviți imediat.