Rigatoni și chiftele durează aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Acest fel principal are 698 calorii, 35g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită ulei de măsline, roșii conservate, usturoi și pătrunjel cu frunze plate. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1125 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rigatoni La Cuptor Cu Chiftele, Rigatoni la cuptor cu chiftele și ardei, și Rigatoni La Cuptor Cu Chiftele Minuscule.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru chiftele: Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Așezați pâinea pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Coaceți până se usucă complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Rupeți pâinea în bucăți. Pulsează într-un robot de bucătărie până când pâinea se transformă în firimituri. Aruncați carnea într-un bol mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Adăugați pesmetul, parmezanul, laptele, pătrunjelul, usturoiul, ouăle, sarea și puțin piper. Folosiți mâinile curate pentru a amesteca împreună până când sunt bine combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Folosiți o lingură pentru a prelua o cantitate mică din amestecul de carne și rotiți-o în mâini pentru a face chiftele (aproximativ 25).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Așezați pe o tigaie și puneți tigaia la congelator timp de 10 până la 15 minute, doar pentru a le întări.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Încălziți uleiul de măsline într-o oală grea la foc mediu-mare. Lucrând cu 8 până la 10 chiftele la un moment dat, gătiți-le până se rumenesc, dar nu fierte până la capăt, 2 până la 3 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Scoateți din oală pe o farfurie în timp ce faceți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Adăugați usturoiul și ceapa în oala cu chiftele. Se amestecă și se gătește până când ceapa începe să se înmoaie, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați vinul și gătiți încă un minut. (Omiteți acest pas dacă nu utilizați vin.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Adăugați roșiile zdrobite, roșiile întregi, zahărul, sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Roșii întregi
Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Se amestecă sosul pentru a combina toate ingredientele. Acoperiți și reduceți căldura la foc mic. Gatiti 30 de minute, amestecand ocazional. Dacă sosul are nevoie de mai mult lichid, adăugați doar puțină apă. Apoi aruncați pătrunjelul, busuiocul și bilele de carne! Se amestecă ușor, apoi se acoperă și se fierbe încă 20 de minute, amestecând o dată sau de două ori până când chiftelele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Puneți rigatoni pe un platou mare și îngrămădiți chiftelele și sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Presărați niște pătrunjel tocat în plus și serviți cu parmezan ras în plus.