Rigatoni în stil rustic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 926 calorii. Pentru $3.58 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ulei ușor, de gătit, rigatoni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de gătit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake crud cu afine cu topping de firimituri ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Gătitul țării din Italia": Rigatoni cu conopidă, Rigatoni În Stil Amatriciana, și Rigatoni Și Cârnați La Cuptor, În Stil Toscan.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare adâncă, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
2
Adăugați cârnații și gătiți, întorcând, până se rumenesc și fierte, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
3
Scoate. Când cârnații sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, tăiați-l în felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
4
Puneți usturoiul și bulionul în tigaie și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
5
Adăugați escarola, acoperiți și fierbeți timp de 5 minute. Se amestecă ușor cârnații, fasolea, parmezanul, sarea și piperul și se fierbe 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Escarola
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Toppinguri, Opționale
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Între timp, într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți pastele până când sunt gata, aproximativ 14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Se scurge și se aruncă cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8
Se servește cu parmezan suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
9
Cele mai bune fasole: multe fasole conservate sunt prea fierte în timpul procesării până la punctul de ciuperci. Constatăm, totuși, că compania Goya oferă în mod constant o fasole fermă frumoasă, care rezistă la reîncălzire fără a se destrăma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
10
Recomandare de vin: această pastă simplă în stil rustic va fi chiar acasă cu un roșu rustic din Italia. Alegeți un Salice Salentino plin de arome, dar surprinzător de ieftin, din Apulia, călcâiul fierbinte și însorit al cizmei italiene.