Rigatoni Cu Salam Picant Și Roșii
Rigatoni cu salam picant și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 597 calorii, 25g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de chili, ulei de măsline extravirgin, pecorino romano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rigatoni cu sos picant de roșii-vodcă, Rigatoni Cu Salam, Mozzarellan Și Rucola, și Rigatoni cu salam și sos de vin roșu.
Instrucțiuni
Tăiați sopressata în bastoane de aproximativ 2 inci lungime și 1/4 inci thick.In o tigaie foarte mare (sau un cuptor olandez), încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Adăugați sopressata și gătiți, amestecând ocazional, până când s-a crocant și a redat o parte din grăsime.
Adăugați fulgii de chili și gătiți timp de 30 de secunde, apoi adăugați sosul de roșii și gătiți la foc mare până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 8 minute.
Scoateți din heat.In o oală mare cu apă clocotită bine sărată, gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului până la 2 minute timid de al dente; scurgere.Aruncați rigatoni în tigaie cu amestecul de sopressata și roșii și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional, până când pastele sunt al dente și sosul s-a redus și se agață de paste, 2 până la 3 minute.
Adăugați Pecorino Romano, apoi adăugați câteva linguri de apă dacă sosul pare uscat.Împărțiți pastele în patru farfurii sau boluri individuale de servire și terminați fiecare cu o stropire de Pecorino și un strop de ulei de măsline.Mai multe mâncăruri italiene de paste pe Republica alimentară: Raviolo Gigante cu Rețetă de ouă prăjite
Orecchiette Cu Cârnați De Fenicul De Casă Și Rețetă Elvețiană De Bietă
Rețetă De Paste Cacio E Pepe