Rigatoni Cu Salam Picant Și Roșii

Rigatoni Cu Salam Picant Și Roșii
Rigatoni cu salam picant și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 597 calorii, 25g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de chili, ulei de măsline extravirgin, pecorino romano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rigatoni cu sos picant de roșii-vodcă, Rigatoni Cu Salam, Mozzarellan Și Rucola, și Rigatoni cu salam și sos de vin roșu.

Instrucțiuni

1
Tăiați sopressata în bastoane de aproximativ 2 inci lungime și 1/4 inci thick.In o tigaie foarte mare (sau un cuptor olandez), încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoppressataSoppressata
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați sopressata și gătiți, amestecând ocazional, până când s-a crocant și a redat o parte din grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoppressataSoppressata
3
Adăugați fulgii de chili și gătiți timp de 30 de secunde, apoi adăugați sosul de roșii și gătiți la foc mare până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
4
Scoateți din heat.In o oală mare cu apă clocotită bine sărată, gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului până la 2 minute timid de al dente; scurgere.Aruncați rigatoni în tigaie cu amestecul de sopressata și roșii și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional, până când pastele sunt al dente și sosul s-a redus și se agață de paste, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoppressataSoppressata
1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici1 Ardei Gras Galben, Cubulete Mici
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați Pecorino Romano, apoi adăugați câteva linguri de apă dacă sosul pare uscat.Împărțiți pastele în patru farfurii sau boluri individuale de servire și terminați fiecare cu o stropire de Pecorino și un strop de ulei de măsline.Mai multe mâncăruri italiene de paste pe Republica alimentară: Raviolo Gigante cu Rețetă de ouă prăjite
Ingrediente de care veți avea nevoie
PecorinoPecorino
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fasole GiganteFasole Gigante
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Orecchiette Cu Cârnați De Fenicul De Casă Și Rețetă Elvețiană De Bietă
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrecchietteOrecchiette
Chard ElvețianChard Elvețian
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
7
Rețetă De Paste Cacio E Pepe
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista