Rigatoni cu conopidă în stil toscan și Pecorino
Rigatoni cu conopidă în stil toscan și Pecorino ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 652 calorii, 22g de proteine, și 20g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,72 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână piper, ceapă, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Gatiti cartea: Rigatoni cu conopida, Pecorino, ardei iute si pesmet, Rigatoni Și Cârnați La Cuptor, În Stil Toscan, și Salată De Varză Toscană Crudă Cu Pecorino.
Instrucțiuni
Aduceți 6 litri de apă la fiert într-o oală mare de spaghete și adăugați 2 linguri de sare.
Într-o tigaie de 14 până la 18 inci, încălziți uleiul până la fumat și adăugați ceapă, mentă și piper roșu. Gatiti pana la moale, aproximativ 5 pana la 6 minute.
Între timp, îndepărtați frunzele și miezul de bază din conopidă și tocați în bucăți de 1/4 inci. Rupeți floretele departe de miezul central și dimensionați-le în mod similar.
Tăiați miezul în monede de 1/4 inci și aruncați toate bucățile în tigaia sotată cu ceapa. Coborâți focul la mediu și gătiți, amestecând regulat timp de aproximativ 12 până la 15 minute, până când conopida este înmuiată și maro deschis, dar nu moale.
Gătiti rigatoni conform instrucțiunilor pachetului până la al dente, aproximativ 8 până la 12 minute, și scurgeți în strecurătoare. Aruncați pastele fierbinți în tigaie cu conopidă și adăugați brânză rasă, piper negru și pătrunjel. Aruncați pentru a acoperi și servi imediat.