Ricotta și Margherita Salam Manicotti

Ricotta și Margherita Salam Manicotti
Ricottan și Margherita Manicotti ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 441 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză ricotta, apă, sos de paste și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Încercați Paste cu salam și Ricotta, Manicotti cu spanac și Ricotta, și Macaroane cu dovlecei, Salam în sos de roșii Ricotta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Combinați brânza ricotta, salamul, brânza Romano și 1/4 cană de busuioc; Se amestecă bine. Se amestecă amestecul în coji de manicotti nefierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
și Piper Portocaliuși Piper Portocaliu
ManicottiManicotti
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3
Combinați sosul de paste și apa; lingură 1 cană din amestec în fundul vasului de copt de 13 x 9 inci. Aranjați cojile de manicotti peste sos; lingura sos rămas peste coji acoperind complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
ManicottiManicotti
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Acoperiți vasul cu folie; coaceți 1 oră până la 1 oră și 5 minute sau până când pastele sunt fragede când sunt străpunse cu un cuțit. Descoperi; top cu brânză mozzarella. Reveniți la cuptor; coaceți 10 minute sau până când se topește bule și brânză. Se acoperă cu 1/4 cană de busuioc rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista