Ricottan și Margherita Manicotti ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 441 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză ricotta, apă, sos de paste și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Încercați Paste cu salam și Ricotta, Manicotti cu spanac și Ricotta, și Macaroane cu dovlecei, Salam în sos de roșii Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Combinați brânza ricotta, salamul, brânza Romano și 1/4 cană de busuioc; Se amestecă bine. Se amestecă amestecul în coji de manicotti nefierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
și Piper Portocaliu
Manicotti
Varză Proaspătă Mărunțită
(recomandat: Sos A1)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3
Combinați sosul de paste și apa; lingură 1 cană din amestec în fundul vasului de copt de 13 x 9 inci. Aranjați cojile de manicotti peste sos; lingura sos rămas peste coji acoperind complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
Manicotti
(recomandat: Sos A1)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Acoperiți vasul cu folie; coaceți 1 oră până la 1 oră și 5 minute sau până când pastele sunt fragede când sunt străpunse cu un cuțit. Descoperi; top cu brânză mozzarella. Reveniți la cuptor; coaceți 10 minute sau până când se topește bule și brânză. Se acoperă cu 1/4 cană de busuioc rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional