Ricotta și Margherita Salam Manicotti
Ricottan și Margherita Manicotti ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 441 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză ricotta, apă, sos de paste și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Încercați Paste cu salam și Ricotta, Manicotti cu spanac și Ricotta, și Macaroane cu dovlecei, Salam în sos de roșii Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F.
Combinați brânza ricotta, salamul, brânza Romano și 1/4 cană de busuioc; Se amestecă bine. Se amestecă amestecul în coji de manicotti nefierte.
Combinați sosul de paste și apa; lingură 1 cană din amestec în fundul vasului de copt de 13 x 9 inci. Aranjați cojile de manicotti peste sos; lingura sos rămas peste coji acoperind complet.
Acoperiți vasul cu folie; coaceți 1 oră până la 1 oră și 5 minute sau până când pastele sunt fragede când sunt străpunse cu un cuțit. Descoperi; top cu brânză mozzarella. Reveniți la cuptor; coaceți 10 minute sau până când se topește bule și brânză. Se acoperă cu 1/4 cană de busuioc rămasă.