Ricotta și budinci de fructe confiate
Dacă 89 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Ricottan și budinci de fructe confiate ar putea fi un super fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție conține 221 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ricotta cu lapte integral, fructe confiate de calitate fină, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Ricottan și fructe confiate Semifreddo, Budinci de turtă dulce cu mere confiate, și Budinci de Ricottan și fasole de vanilie.
Instrucțiuni
Presărați gelatina peste lapte într-o cratiță mică și lăsați să se înmoaie.
Bateți împreună oul întreg, gălbenușul și zahărul într-un castron mic de metal cu un mixer electric portabil până la amestecare. Puneți vasul peste o cratiță cu apă abia fierbinte și bateți cu mixerul până când devine palid, gros și triplat în volum, aproximativ 5 minute. (
Amestecul ar trebui să Movilă atunci când a scăzut de la beaters.)
Scoateți vasul de pe foc.
Încălziți laptele la foc mic, amestecând, până când gelatina este dizolvată, apoi bateți în amestecul de ouă.
Amestecați ricotta într-un robot de bucătărie doar până se omogenizează.
Adăugați fructe, ciocolată, zesturi, vanilie, scorțișoară și un vârf de sare și pulsați până se omogenizează, apoi transferați într-un castron. Se amestecă o treime din amestecul de ouă pentru a se ușura, apoi se pliază amestecul de ouă rămas ușor, dar bine.
Bateți smântâna într-un castron cu bătătoare curățate doar până când ține vârfuri moi, apoi pliați în amestec de ricotta ușor, dar bine. Se pune lingura în ramekine ușor unse și se răcește, acoperite, până când sunt ferme, cel puțin 2 ore.
Rulați un cuțit în jurul marginii fiecărui ramekin, apoi înmuiați ramekin într-un castron cu apă fierbinte de la robinet 10 secunde. Inversați o farfurie peste fiecare ramekin, apoi inversați budinca pe farfurie.
* Ouăle din această rețetă nu vor fi gătite complet. Dacă salmonella este o problemă în zona dvs., puteți folosi ouă pasteurizate, cum ar fi Davidson.· budincile pot fi răcite până la 2 zile. * Faceți praf de ciocolată tocând fin 1/2 oz ciocolată dulce-amăruie (nu neindulcită) într-un robot de bucătărie. Agitați-l într-o sită peste budinci după ce le-ați desfăcut pe farfurii sau peste farfurii înainte de a desface budincile.* Ungeți cuțitul înainte de a toca fructele confiate pentru a preveni lipirea.* Disponibil prin Fauchon (866-308-591
Catalogul brutarului (800-827-6836).